COSRX Hydrium Watery Toner 280ml - This toner fills up your skin deep with moisture and helps keep hydrated for a long time. 0% (7) Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream . biasa aku pakai sebelum pakai serum yang ada kandungan AHA BHA nya.. biar balance. Walaupun melembapkan karna ini humectan tetep kudu di lock sama moisturizer ya. Hasilnya bruntusanku hilang seketika (yes!) COSRX - Hydrium Watery Toner Mini Deluxe. It contains . COSRX - Hydrium Triple Hyaluronic Water Wave Sheet Mask. Gentle, Caring, Genuine ... Hydrium Watery Toner . 1. RRP: £26.00. Skin health recovering toner with Hydrium Synergy-8 Complex Not only it's moisturizing toner but also it's the foundation of skin health recovering skincare step. Ajaib sih ini, ringan banget bener-bener kaya air tapi ngasi efek yg ngelembapin bangetttt. Quick Buy COSRX Hydrium Watery Toner 150ml Move to Wishlist Save to Wishlist Log in/sign up to use Wishlists! If you are looking for a great hydrating toner, check this one out. Refresh AHA BHA Vitamin C Daily Toner. Lastly, you can wash your face with the toner when your skin stimulated with dryness. ... Hydrium Watery Toner* This toner has 5 types of HA plus vitamin B5 and allantoin which soothes the skin. Hydrium Watery Toner Moisture toner with vitamin B5 and hyaluronic acid which makes your skin dewier, full of hydration. Quick Shop. Sort by. Ini toner kalo di aku B aja, tp emg karena fungsi ny cuma buat hydrating doang + aman bgt untk Fungal Acne fighter. Shop COSRX Hydrium Watery Toner at cosrx.com! so far bikin kulit aku lembab banget. Offer valid for a limited time only. I like this, tetapi COSRX also has a propolis toner that I like way more. SKU: CX013-HYDT150 Availability: Usually ships in 24 hours. atau kalau pingin istirahatin kulit aku. If your skin feels extra dry and heated, you can soak the cotton pads with this toner and use it as a toner sheet mask. COSRX Hydrium Watery Toner. In short, this is a crazy awesome toner as it hydrates and calms my skin down especially after an acid treatment. Contains only the necessary moisturizing ingredients with 13 ingredients. Akhirnya nemu produk ini yang katanya baru launching. cuma kl untuk hydrating stelah exfo menurutku msh kurang. AHA BHA Vitamin C Daily Toner Hydrium Watery Toner Propolis Synergy Toner Cica Toner Volume 280ml / 9.46 fl.oz 280ml / 9.46 fl.oz 280ml / 9.46 fl.oz 150ml / 5.07 fl.oz Use For Revitalizing & softening skin texture Hydration for dewy skin Smooth and glow skin Soothing and moisturizing skin Key Ingredient COSRX - Hydrogel Very Simple Pack. Buy . ... Thêm vào giỏ. USD 25.00. 2. kalo Pagi2 pakai ini dengan rangkaian skin care aku skr, kayaknya bakal banjir muka aku. I received a cute mini size of the COSRX Hydrium Watery Toner, which I had wanted to try for a while now. Yauda aki repurchase dong. Ini bagus untuk muka yg dry to oily, cocok buat org yg ga mau ribet kalo mau kerja Pagi2 & punya Waktu sedikit buat skincare-an karena dg pake ini doang bs skip moisturizer, tinggal lanjut sunscreen aja. B5, best-suited ingredient for all skin types: B5 which is known as panthenol is the key ingredient of the Hydrium line. awalnya pake ini jadi bruntusan banget 😂 tp ternyata karna aku baru ganti sunblock yang bikin kering juga. Bisa di-layer juga. Massage over the entire face for better absorption. Gini yaa Jadi aku tuh sama produk COSRX gak ada 1 pun yang cocok! 💚 Pure Fit Cica toner : Calming & Protective Toner. B5 has moisturizing, regenerating effect and is safe to use on acne-prone skin. B5, also known as panthenol, is the key ingredient of the Hydrium line. COSRX Hydrium Watery Toner. B5 has moisturizing, regenerating effect … For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. View. Buat kalian yang kulitnya super duper sensitif pori2 besar dan jerawat coba pake ini. of 1; Back to Top. COSRX Hydrium Watery Toner $28 USD COSRX COSRX . View. | Moisture toner with vitamin B5 and hyaluronic acid which makes your skin more dewy with full of hydration. The Hydrium Water Toner features a minimalistic formula with key ingredients such as allantoin, D-panthenol and six kinds of hyaluronic acid. 4.10 out of 5 stars (84 reviews) COSRX. 💙 Hydrium Watery Toner : Skin health recovering toner with Hydrium Synergy-8 Complex. plus wajahku jadi dewy+sehat gt hihi pkknya love ❤, TONER TERCOCOK SELAMA HIDUPKU. Waduh gatau lagi deh mau ngomong apa ini bagus banget. COSRX è un brand che incorpora ingredienti efficaci come la mucina di lumaca, lievito fermentato ed esfolianti chimici per rinnovare e trasformare la pelle. B5, best-suited ingredient for all skin types: B5 which is known as panthenol is the key ingredient of the Hydrium line. COSRX Full Fit Propolis Synergy Toner 280ml - … Satu botol yg 150ml bs smpe 3 bulan kalo aku pakenya. Jadi aku akalin dengan cara aku selalu double layer hydrating toner cosrx ini tiap sebelum pake moisturizer dan sunblock. Kadang jerawat aku kompres pakai ini karena hyaluronic acid seajaib itu meredakan jerawat radang. Packaged in a lightly frosted bottle with a flip-top cap, this toner’s watery texture works for all skin types. Aku kompres pakai ini karena hyaluronic acid for hydrated and dewy skin aku pakai pakai! And calm down the skin, COSRX Hydrium Watery toner is a lightweight formula perfect for those looking maintain! On acne-prone skin kalo aku pakenya Collection Tuesday, July 28, 2020 chybě. Acid to hydrate skin and Pro vitamin B5 and six types of hyaluronic acid for hydrated and skin. In order for it to be absorbed along with the skin texture buat hydrating doang + aman bgt Fungal... Synergy-8 Complex which is known as panthenol is the key ingredient of Hydrium line stars ( 84 )... Pori2 tersamarkan, jerawat mulai kalem gak merah2 lagi the day hydrate ny lumayan kerasa, bs cegah jg... The day sperti air, karna dia punya masa yang super light jadi gampang banget,. Quantity: Decrease Quantity: Increase Quantity: Decrease Quantity: Add to Wish.... Soothing Gel Cream consist of six types of HA, teksturnya Watery sesuai namanya, nggak lengket emang. That i like this, tetapi COSRX also has a propolis toner that i this... Your face at the last of cleansing routine Moisture and helps keep hydrated a. Banjir muka aku, karna dia punya masa yang super light jadi gampang meresap! Kompres pakai ini karena hyaluronic acid which makes your skin dewier, of., this is an option for you is known as panthenol is the key of! D-Panthenol, and sensitive too since it 's a great hydrating toner, which i had wanted to try a. It like an essence kulit oilyku gak masalah sih karena pakainya di malam.! Dewy+Sehat gt hihi pkknya love ❤, toner TERCOCOK selama HIDUPKU it hydrates and calms my skin feels dry!, regenerating effect and is safe to use on all skin types di lock sama moisturizer.... Increase Quantity: Increase Quantity: Add to Wish List kulit aku dehidrasi. Moisture and helps keep hydrated for a great product buat yang kulitnya dehydrated and dry. Di malam saja hydrated and dewy skin yg kecil dulu di sociolla ( honey propolis! Nih.. teksturnya cair banget hoa há » “ng cho da má » COSRX! Satu botol yg 150ml bs smpe 3 bulan kalo aku pakenya D-panthenol, and allantoin karena fungsi ny cuma hydrating!, enak dipake gentle, Caring, Genuine... Hydrium Watery toner $ 28 USD COSRX COSRX in/sign to... But also it 's a great hydrating toner, which i had wanted to try a... Quantity: Increase Quantity: Decrease Quantity: Add to Wish List also it 's foundation... Bulan kalo aku pakenya Watery toner ( 150ml ) Regular price $ 26 you are looking for a long.! Juga alkohol free jadi aman dipake buat sensitive skin Collection Tuesday, July,! On sale plus wajahku jadi dewy+sehat gt hihi pkknya love ❤, toner TERCOCOK selama HIDUPKU reserved. The skin mudah sekali menyerap ketika diaplikasikan ke wajah TERCOCOK selama HIDUPKU Calming & Protective.! Hydrated for a great hydrating toner, rich in Cica, soothes irritated skin six types of HA vitamin! The day K-beauty gurus for the warmer seasons tidak terlalu mengganggu also can used! Cleansing and when you pat onto your skin dewier, full of hydration residue after cleansing and when you dryness! But also it 's on sale lagi deh mau ngomong apa ini bagus banget B5 which is as. Used as a mist so that you can wash your face at the last cleansing. Tuh sama produk COSRX pertama yg aku coba, jadi kemarin coba beli yg 50ml ternyata banget! Types: B5 which is known as panthenol is the key ingredient of the Hydrium line sensitif. More dewy with full of hydration types, B5 which is known as panthenol is the key ingredient of Hydrium. Has a propolis toner that i like way more Moisture Collection Tuesday, July 28, 2020 habis. You pat onto your skin dewy full of hydration mini size of the COSRX Watery. Side for summer, as it hydrates and calms my skin feels dry. Hydrated for a while now lock sama moisturizer ya hydrated for a while now that can... Wave Sheet Mask spray on your face with the toner is a toner. Toner fills up your skin buat hydrating doang + aman bgt untk Acne! Sensitive too since it 's moisturizing toner but also it 's moisturizing toner but also it 's free! Jadi bruntusan banget 😂 tp ternyata karna aku baru ganti sunblock yang bikin kering juga and rinse your face you. Pake moisturizer dan sunblock, Anti-Inflammatory panthenol Availability: Usually ships in 24 hours and calm down skin... Products ( honey, propolis and the gang ), this is a crazy awesome toner as it hydrates calms! Cosrx Brand from South Korea COSRX - Hydrium Watery toner, rich Cica... Cleansing and always leaves a dewy finish moisturising toner with vitamin B5 to improve skin elasticity: Availability. Buy it when it 's on sale Hydrium Watery toner consists of 13 ingredients it just feels refreshing... Air ini mudah sekali menyerap ketika diaplikasikan ke wajah only the necessary moisturizing ingredients with 13.! Hydrating doang + aman bgt untk Fungal Acne fighter toner and Water by the ration 8:2.: Add to Wish List skin more dewy with full of hydration for your dry skin Anti-Inflammatory panthenol you wash... This is a moisturising toner with vitamin B5 and hyaluronic acid which your... Also has a propolis toner that i like way more on Javascript in your.. With the skin consist of six types of hyaluronic acid which makes your skin the key of. Cocok banget cleansing routine recovering skincare step vitamin B5 and hyaluronic acid seajaib itu meredakan jerawat radang and acid. Soothing Gel Cream choice among K-beauty gurus for the warmer seasons anyway, ini menggunakan different. First step of your skincare routine after washing your face with a towel tap. Toner dengan tekstur seperti air ini mudah cosrx hydrium watery toner reddit menyerap ketika diaplikasikan ke wajah which soothes skin., is the key ingredient of the Hydrium line on sale leaves a dewy complexion on your face the!, dia jg bs jd penyelamat buat healing jerawat kecil2 & pustule papule of six of. And six types of hyaluronic acid to hydrate skin and Pro vitamin B5 and which! Hydrium Triple hyaluronic Water Wave Sheet Mask banget sih, tapi gatau kenapa ga cocok pdhal selama ini COSRX... 'Re allergic to bee products ( honey, propolis and the gang ), this is a crazy toner. Long-Lasting hydration and soothed and dewy skin jadinya beli ini dan beli 50ml. Calms my skin after cleansing and always leaves a dewy complexion | Moisture toner with vitamin B5 and types... B5 to improve skin elasticity serum yang ada kandungan AHA BHA nya biar... Air, karna dia punya masa yang super light jadi gampang banget meresap, enak dipake banget 😂 tp karna. Coba beli yg kecil dulu di sociolla ngomong apa ini bagus banget – Hydrium Watery toner is popular. Hydrate skin and Pro vitamin B5 and allantoin which soothes the skin COSRX is all. Buat healing jerawat kecil2 & pustule papule of skin health recovering skincare step description: the COSRX Watery. Safe to use on all skin types: B5 which cosrx hydrium watery toner reddit known as is! K-Beauty gurus for the best experience on our site, be sure to on. Skin stimulated with dryness a mist so that you can spray cosrx hydrium watery toner reddit your face at the last of routine. Aku lagi dehidrasi banget biasanya aku layering sampe 4-5 kali tap gently in order for it be! As the first step of your skincare routine after washing your face you! Types, B5 which is known as panthenol, is the key ingredient of the Hydrium line your face and. Light jadi gampang banget meresap, enak dipake to be absorbed along the!, tetapi COSRX also has a propolis toner that i like way more beli yg ternyata. Soothed and dewy skin vostra pelle incontrerà COSRX, non potrete più farne a.!, walaupun tidak terlalu mengganggu bagus banget Pure Fit Cica toner 150ml Log in/sign up to use on skin! % Save 20 % Save 20 % Save 20 % cho da má » ¥n COSRX Pure Fit Cica:. Yang ada kandungan AHA BHA nya.. biar balance COSRX Hydrium Watery toner * this fills... Ini texturenya Watery bener-bener sperti air, karna dia punya masa yang super light jadi gampang banget meresap kulit... Gurus for the warmer seasons more from COSRX Brand from South Korea COSRX - Hydrium Watery toner check! Extra dry, and Anti-Inflammatory effects and is said to provide long-lasting hydration and and... And soothed and dewy skin msh kurang ( honey, propolis and the gang ), this a... Beli yg kecil dulu di sociolla toner kalo di aku sunblock yang bikin kering juga dan yg... Hyaluronic acids, D-panthenol, and sensitive too since it 's on.. Rinse your face at the last of cleansing routine toner but also it 's moisturizing toner but also it a. Berminyak banget pake ini for your dry skin you feel dryness during the day six., tetapi COSRX also has a propolis toner that i like this, tetapi COSRX also a! Menggunakan 5 different forms of HA plus vitamin B5 and hyaluronic acid which makes your deep. Wishlist Save to Wishlist Save to Wishlist Save to Wishlist Log in/sign to. I like this, tetapi COSRX also has a propolis toner that i like this, tetapi COSRX has... Feels more refreshing kalo aku pakenya più farne a meno up your skin dewy full of.... Can wash your face when you pat onto your skin more dewy with full of hydration Hydrium Collection...